Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αν όχι τώρα, πότε;


Ήρθε η ώρα για τη μεγάλη αλλαγή.
Στον κόσμο αυτό, ότι δίνεις, αυτό παίρνεις (συνήθως – υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις).
Στις αυριανές εκλογές, ευχόμαστε το Ελληνικό Ράγκμπυ Γιούνιον, να αλλάξει οριστικά σελίδα.
Τώρα που το κρατικό χρήμα δεν υπάρχει για να κλείνει στόματα….. μπορούν οι έχοντες δικαίωμα ψήφου να κάνουν την ανατροπή.
Μην επιτρέψετε με κανέναν τρόπο να ψηφίσουν τα «φαντάσματα». Μην αφήσετε να πάει χαμένη η ευκαιρία.
Φτάνει πια με στημένες καταστάσεις.
Δεν θέλουμε να ξαναδούμε τους τελευταίους να έρχονται πρώτοι, δεν θέλουμε να ξαναδούμε Βοναπαρτικά φαντάσματα και παρεμβάσεις, δεν θέλουμε να ξαναδούμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ να ξοδεύονται για φιγούρα και αυτοπροβολή, δεν θέλουμε να ξαναδούμε εγκατάλειψη της ανάπτυξης.
Ας καθαρίσουμε μια και καλή με το παρελθόν.
Καλό είναι να μην υπερασπιστεί κανείς τη σαπίλα. Αν και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και μετά τις εκλογές, καλό είναι να μη λείψει από την πλευρά του καλού, κανείς…….
Μιχάλη, καλή επιτυχία….. Είμαστε μαζί σου!!! 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

"δεν θέλουμε να ξαναδούμε εγκατάλειψη της ανάπτυξης."

καλησπερα τι θα μπορουσε να γινει και που θα μπορουσε να εχει φτασει το αθλημα ??? Δεν προχωρουσε με γοργους ρυθμους η ομοσπονδια και αν οχι τι θα μπορουσε να κανει περισσοτερο για την Εθνικη ομαδα στο τοσο λιγο χρονο που ειναι επισημο μελος ?? Τελος πιστευετε πως "η μαχη" δινεται μονο στο γηπεδο, γιατι νομιζω πως χρειαζεται και διπλωματια.

Δεν κανω σχολιο ειναι απλα ερωτησεις προς καποιον-ιους που ασχολειται-ουνται περισσοτερο.

Προμηθέας είπε...

Ακόμα και το τένις ελεφάντων αν είχε πάρει από την πολιτεία τα χρήματα που πήρε η ΕΟΡ, θα ήταν 2-3 άθλημα στην Ελλάδα. Αντίθετα, το ράγκμπυ δεν έχει καν γήπεδο στην Ελλάδα..... Όσο για τη διπλωματία...... ανοίγεις μεγάλο θέμα!
Η Κύπρος δεν είναι ακόμα μέλος της IRB. Την εμπόδισε αυτό σε κάτι;