Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;

Στους Ιππότες Ρόδου, δεν επετράπη να ψηφίσουν γιατί "έλλειπαν έγγραφα". Βέβαια σε καμιά δεκαριά συλλόγους που δεν έχουν καμία σχέση με το ράγκμπυ, επετράπη να ψηφίσουν και να διαμορφώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα.Δείτε ανακοίνωση των Ιπποτών:

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΓΜΠΙ ΦΟΥΤΜΠΟΛ
ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ
Τσακάλωφ 1, 85100, Ρόδος, τηλ/fax : 22410-31233
Προς:
Ελληνική Ομοσπονδία Ράγκμπι
Κοιν. : Υπουργεί Παιδείας &Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού (Γραφείο Υπουργού) Ιωάννης Ιωαννίδης Υφυουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Εμμανουήλ Κόνσολα Βουλέυτη ΝΔ Δωδ/σου Βασίλειο Υψηλάντη Βουλέυτη ΝΔ Δωδ/σου Δημητριο Κρεμαστινό Βουλέυτη ΠΑΣΟΚ Δωδ/σου Τσαμπίκα Ιατρίδη Βουλέυτη ΑΝ.ΕΛ Δωδ/σου Ιωάννη Μαχαιρίδη Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγίου Εφημερίδα «Η Δημοκρατική» Εφημερίδα «Πρόόδος» Εφημερίδα «Ροδιακή» Εφημερίδα «Γνώμη»
Κύριοι,
Σήμερα 20/12/2012 και ημέρα Παρασκευή στις 12:13 μ.μ. λάβαμε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μήνυμα από την Ε.Ο.Ρ. στο οποίο αναφέρεται πώς ο σύλλογος μας δεν έχει δικαίωμα ορισμού αντιπροσώπων και παράστασης στη Τακτική Γενική Συνέλευση αλλά ούτε και δικαίωμα ψήφου στις επικείμενες αυριανές εκλογές. Ως αιτία αναφέρεται η μη συμμόρφωση του συλλόγου σε «προηγούμενα αιτήματα» της Ε.Ο.Ρ. και συγκεκριμένα όσων ορίζονται από το Άρθρο 5 παρ. 2α του καταστατικού της Ε.Ο.Ρ.
Καταρχήν να σας υπενθυμίσουμε ότι, με έγγραφο σας, στις 11/12/2012 (άνευ αριθμού πρωτοκόλλου), ζητούσατε αορίστως «έγγραφα που έλειπαν» από τον φάκελο του Συλλόγου κατά την έναρξη του πρωταθλήματος αναφερόμενοι στο Άρθρο 5 παρ.1 το οποίο είναι άλλο άρθρο από αυτό που επικαλείστε στην τελευταία επικοινωνία.
Δεύτερον στο από 11/12/2012 έγγραφο σας κάνετε μνεία στις παραγράφους 5 και 6 του άρθρου 5 της προκήρυξης του πρωταθλήματος όταν το άρθρο αυτό
αναφέρεται στην καταλληλότητα του γηπέδου και δεν έχει αριθμημένες παραγράφους.
Τρίτον στο από 11/12/2012 έγγραφο σας αναφέρεστε στο άρθρο 15 ενότητα 1 παρ. β και γ όπου η προκήρυξη αναφέρει τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με την υγεία των αθλητών καθώς και τα ατομικά δελτία που οφείλει κάθε σύλλογος να προσκομίζει στον διαιτητή σε κάθε αγώνα.
Από τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι η Ε.Ο.Ρ. έως και την 1/12/2012 δεν απαίτησε από τον Σύλλογο μας συγκεκριμένα έγγραφα που αφορούν την νομιμοποίηση του Συλλόγου ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και στις στα συλλογικά όργανα.
Επιπλέον η Ε.Ο.Ρ. αμφισβητεί τους διαιτητές που διεξήγαγαν όλους του μέχρι τώρα αγώνες του συλλόγου μας ως προς τον έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων όταν δεν μας έχει κοινοποιηθεί ποτέ έως σήμερα φύλλο αγώνα που να γίνεται αναφορά για έλλειψη απαιτούμενων εγγράφων από τους διαιτητές.
Εκτός των ανωτέρω μέχρι σήμερα ο Σύλλογος μας συμμετείχε κανονικά σε τρείς αγώνες του πρωταθλήματος με άλλους συλλόγους συμμετέχοντας ενεργά στα έξοδα κάθε αγώνα (αμοιβή ιατρού, αποζημίωση διαιτητή, εισιτήρια διαιτητή), στα έξοδα μετεγγραφής και έκδοσης ατομικών δελτίων νέων αθλητών και συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Σε αυτά δεν αναφέρουμε το κόστος μετακίνησης των αθλητών για τον αγώνα με τον Ηρακλή (άνω των 2.500€) κόστος για το οποίο είχαμε γίνει στόχος κριτικής στην αρχή του πρωταθλήματος και είχε δημιουργηθεί το κλίμα ότι δεν θα συμμετείχαμε στους εκτός έδρας αγώνες λόγω οικονομικής στενότητας.
Η Ε.Ο.Ρ. λοιπόν ενώ μας επιτρέπει να συμμετάσχουμε στους αγώνες για ένα τρίμηνο και πλέον, ενώ δέχεται τα οφειλόμενα από εμάς ποσά, εικοσιτετράωρα πριν τις εκλογές μας κοινοποιείται ότι δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε.
Ο Σύλλογος μας δεν θα μπει σε επικίνδυνες ατραπούς να θεωρήσει ότι σκόπιμα με ασαφή και αόριστα έγγραφα απειλείται με αποκλεισμούς ώστε να ακολουθήσει συγκεκριμένη πολιτική όσο αφορά τις επερχόμενες εκλογές.
Οι Ιππότες της Ρόδου ιδρύθηκαν από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, βρισκόμενοι σε μια παραμεθόριο περιοχή, αποκλεισμένοι συγκοινωνιακά και επικοινωνιακά από τον κύριο κορμό της χώρας, την ΕΟΡ και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία.
Ιδρύθηκαν από αθλητές και φίλους που θέλουν και έχουν επιτύχει να βάλουν την Ρόδο στο χάρτη του αθλήματος με συμμετοχές αθλητών στην Εθνική ομάδα, με φιλικούς αγώνες με ομάδες του εξωτερικού και με το αδελφό
σωματείο του νησιού προσπαθούμε παρά τις αντιξοότητες ,αντικειμενικές και τεχνητές, να αναπτύξουμε και να επεκτείνουμε την απήχηση του αθλήματος με μόνο γνώμονα την αγάπη για το άθλημα και όχι προσωπικές στρατηγικές για αυτό και διαμαρτυρόμαστε έντονα στον αποκλεισμό μας από τα συλλογικά όργανα και τις λοιπές διαδικασίες.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Δημήτριος Σαραντόπουλος

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ο κος Ζησης δεν ψηφισε? Δεν εκπροσωπουσε τους Ιπποτες ?

Προμηθέας είπε...

Ψήφισε αφού εξασφαλίστηκε ο αποκλεισμός του αντιπολιτευόμενου ψηφοδελτίου