Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"Θα το πάμε μέχρι τέλους"

"Θα το πάμε μέχρι τέλους". Αυτή είναι η φράση μέλους συλλόγου που παραβρέθηκε στη Γενική Συνέλευση και ψηφοφορία της ΕΟΡ.
Αιτία της οργής, είναι οι απαράδεκτες -όπως καταγγέλλεται- διαδικασίες.
Οι υπεύθυνοι της ΕΟΡ, δεν επέτρεψαν σε δεύτερο ψηφοδέλτιο να συμμετάσχει στις εκλογές, με αστείες προφάσεις. Έγινε βέβαια καταγγελία της όλης διαδικασίας. Παρ' όλα αυτά, μόνοι υποψήφιοι ήταν... οι γνωστοί.
Αφού εξασφαλίστηκε η μη συμμετοχή αντιπολιτευόμενου ψηφοδελτίου, επετράπη και στον εκπρόσωπο των Ιπποτών Ρόδου να ψηφίσει (!!!).
Τα πέντε από τα επτά σωματεία ράγκμπυ, καταψήφισαν τη σημερινή Διοίκηση.
Τα σωματεία αυτά, πιθανολογείται να είναι: οι Άθενς, οι Άττικα, οι Ιππότες, οι Σπάρτανς και οι Λάιονς. Αντίθετα, πιθανολογείται να στήριξαν τη διοίκηση Στάμου, ο Ηρακλής και η Πόλις Αιγάλεω. Δεν υπάρχει επίσημη πληροφορία, αλλά με βάση τη στάση των συλλόγων, αυτές είναι πιθανότητες.....
Βέβαια, ακόμα και αντιπολιτευόμενο ψηφοδέλτιο να υπήρχε, η διοίκηση Στάμου θα επανεκλεγόταν. Ο λόγος είναι πως καμιά δεκαριά άγνωστοι, ψήφισαν ως μέλη της ΕΟΡ. Οι ίδιες πηγές μάλιστα, μας πληροφορούν πως όταν ρωτήθηκε ο κος Στάμος αν αυτοί οι σύλλογοι παίζουν ράγκμπυ, εκείνος απάντησε πως ναι! παίζουν!!!!!!!!!!!!!!!!
Οι παράγοντες των ομάδων που πράγματι παίζουν ράγκμπυ όμως, υπόσχονται πως δεν θα το βάλουν κάτω και "θα το πάνε μέχρι τέλους".
Όσο για το τι θα γίνει με το πρωτάθλημα, θα σας ενημερώσουμε μόλις οριστικοποιηθεί. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: