Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

"We didn't expect you to be so tough"


"We didn't expect you to be so tough". Με αυτή τη φράση τελείωσαν τον αγώνα οι παίκτες της ομάδας του αεροπλανοφόρου Αϊζενχάουερ. Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση για την ομάδα της Ρόδου που για μια ακόμη φορά φέρθηκε «αφιλόξενα» στους επισκέπτες της.
Η … ενιαία Ρόδος, νίκησε την Κυριακή 15 Ιουλίου στο Καρακόνερο την ομάδα των αμερικανών πεζοναυτών με σκορ 24-9.
Παρά τη ζέστη, οι Ροδίτες έπαιξαν πολύ καλό ράγκμπυ και το αποτέλεσμα ήταν η … φυσική κατάληξη.
Η ομάδα από την οποία κανείς δεν υστέρησε, αποτελούνταν από τους πιο κάτω παίκτες:
FWDs: Κοσμας Χατζημιχαλης, Νικητας Σπανος, Δημητρης Παρμπούνης, Κωστης Τσαμπανακης, Μανος Πασκαλ, Αλεξ Βελίτσκο, Παναγιώτης Παπακωσταντής, Μιχαλης Χατζηιωαννου, Αντωνης Παππας, Παντελης Αρφαρας, Νικος Χατζηνικολαου.
ΒKs
Aνταμ Τσουκνικας, Νικος Μποσμος, Στρατος Μαχαιρακης (αρχηγος), Γιωργος Συρρακος, Γιαννης Ταμπουρας, Παναγιωτης Λαμπουσης, Μιχαλης Παπαμιχαηλ, Κωστας Κωτιαδης, Μιχαλης Διακανθος, Δημητρης Παρμπουνης, Σταυρος Καρταπανης, Θεμης Νάτσικας, Μιχάλης Μάτσης.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Σεϊτης. Στη διεξαγωγή του αγώνα βοήθησε η συμβολή του Μπ. βαβαρούτσου. Οι φωτο είναι προσφορά του Χρήστου Κατάξενου.

Συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Και εις ανώτερα.


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

Δυσάρεστα νέα για το ράγκμπυ και ειδικότερα την ομάδα της Ρόδου. Ο παίκτης της ομάδας, Ιβάν Κίροφ, είχε στις 14 του Ιούλη ατύχημα με μηχανάκι, χτύπησε στο κεφάλι και τελικά έχασε τη μάχη και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.
Ο Ιβάν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν. Ζούσε στη Ρόδο από το 2009. Αν και στη Βουλγαρία ήταν ποδοσφαιριστής, στη Ρόδο ασχολήθηκε με το ράγκμπυ. Έπαιζε hooker και flanker στην ομάδα των Κολοσσών. Η είδηση του –άδικου – θανάτου του φίλου και συμπαίκτη, που είχε δεθεί πολύ με τα παιδιά της Ρόδου, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία και όσους τον γνώριζαν. Η κηδεία του έγινε στις 16 στην Κραμαστή.
Τα συλλυπητήριά μας στους συμπαίκτες και τους οικείους του.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Αναδημοσιεύουμε από το http://www.sport2310.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B7%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82/ και συμπαραστεκόμαστε 100%.
Σε μια περίοδο που τα πάντα γκρεμίζονται, συλλαμβάνονται προληπτικά για φρονήματα;
Ακολουθεί το δημοσίευμα:

Τρία από τα μέλη της ομάδας ράγκμπι του Ηρακλή, συνελήφθησαν πρόσφατα στην επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας σε στέκια και σπίτια  αντιεξουσιαστών, κατά την οποία έγιναν 25 συλλήψεις. Για τον λόγο αυτό, η διοίκηση του ΓΣ σε συνεργασία με το τμήμα ράγκμπι, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Με μεγάλη λύπη και έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες τη σύλληψη τριών αθλητών της ομάδας μας. Αν και δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους για τους οποίους συνέβη κάτι τέτοιο, εν’ τούτοις η συνολική παρουσία εντός της οικογένειας του Ηρακλή, καθώς και το ήθος που έχουν επιδείξει εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, οι Αλέξανδρος Αρχοντής, Κωνσταντίνος Χάλαζας και Αλέξανδρος Χατζησιώμος, μας προτρέπουν να σταθούμε δημόσια και από καρδιάς δίπλα τους, σ’ αυτή την περιπέτεια»!