Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ RUGBY LEAGUE ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Επίσημη "πρώτη" για το Rugby League στην Αττική γη. Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, στο γήπεδο Νίκαιας, η Α.Ε.Κ. Παλ. Κοκκινιάς νίκησε με 42-18 τον Προμηθέα Νίκαιας/Ρέντη σε φιλικό αγώνα. Η ΑΕΚΚ, παρουσία περίπου 50 φιλάθλων, εντυπωσίασε με την απόδοσή της απέναντι σε έναν.... ξαφνιασμένο Προμηθέα. Το σκορ βέβαια, δεν ήταν το ζητούμενο. Ο αγώνας στόχο είχε να ανταποκριθεί στο αίτημα φίλων του αθλήματος για εκκίνηση ως προπομπό πρωταθλήματος. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει παράγοντες από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, καθώς και από την Αυστραλία, οι οποίοι παρακολουθούν την προσπάθεια.
Ο ενθουσιασμός παραμένει το κύριο συναίσθημα μεταξύ των συμμετεχόντων, καθώς σε λίγους μήνες, κατάφεραν να ετοιμάσουν όμορφο θέαμα, ξεκινώντας από το μηδέν. Οι περισσότεροι από τους αθλητές, γνωρίζουν για λιγότερο από δυο μήνες το League και παρά το οτι η απειρία ήταν εμφανής, η συνολική εικόνα ήταν πολύ ελπιδοφόρα.
Για τον Προμηθέα σκόραραν: Σωτηρόπουλος/Sotiropoulos: 1 try, Σύτη/Shyti: 3 tries - 1 conversion
Για την Α.Ε.Κ.Κ.: Λάγια Νίκος/Lagia Nikos: 5 tries - 2 conv., Σκαφιδάς/Skafidas: 1 try - 1 conv., Νάτσικας/Natsikas: 2 tries, Χαραλαμπόπουλος/Charalabopoulos: 1 try.








Δεν υπάρχουν σχόλια: