Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Ισοπαλία οι Athens σε φιλικό στο Αιγάλεω

Φιλικός αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010, στο γήπεδο της οδού Εδέσσης στο Αιγάλεω. Η ομάδα των Άθενς αντιμετώπισε την ομάδα των δυτικών προαστίων, σε αγωνιστική αναπλήρωση του αγώνα που δεν έγινε το προηγούμενο Σάββατο.
Στον αγώνα αυτό, με συμφωνία και των δυο ομάδων, δεν υπήρχαν conversion και penalty kick.
Οι αιγαλιώτες προηγήθηκαν στο σκορ και μέχρι τέλους η διακύμανση ήταν η ίδια: προηγούνταν οι αιγαλιώτες και ισοφάριζαν οι Άθενς. Το σκορ έφτασε τα έξι τράι για κάθε ομάδα, δηλαδή 30-30.
Ο αγώνας διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, σε έναν πολύ βαρύ λασπωμένο αγωνιστικό χώρο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πολλούς βασικούς τους αλλά και νέους παίκτες. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στους γηπεδούχους που έχουν δείξει φοβερή βελτίωση σε σχέση με την έναρξη της περιόδου.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα που ξεκίνησε τον Ιούλιο με εντελώς αρχάριους παίκτες και αρχικό προπονητή τον Τάσο Πανταζίδη και στη συνέχεια πλαισιώθηκε με περισσότερο έμψυχο δυναμικό και προπονητή τον Μπάμπη Βαβαρούτσο, είναι η μόνη ομάδα 100% ελληνική. Χωρίς παίκτες από το εξωτερικό, χωρίς εμπειρία. Μόνο όπλο την όρεξη για να μάθουν το σπορ και πολύ – πολύ πάθος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.
Για την ομάδα των δυτικών προαστίων έπαιξαν οι: Λατσούδης Ξενοφών, Κολοβός Γιάννης – Άγγελος, Πελούσης Χρήστος, Παπαευθυμίου Κωνσταντίνος, Μπάστας Νίκος, Αρκολάκης Δημήτρης, Μάντικας Βασίλειος – Χρήστος, Λότσι Σοκόλ, Βαλσαμάκης Αντώνης, Αλεξανδρόπουλος Σταύρος, Παρασκευόπουλος Νίκος. Ήταν παρόντες αλλά δεν αγωνίστηκαν, ο Κώστας Κοντουβάλης και ο Νίκος Εξαδάκτυλος.
Προπονητής ήταν ο Μπάμπης Βαβαρούτσος και βοηθός του ο Τάσος Πανταζίδης.
Διαιτητής του αγώνα ο Γιώργος Καλόξυλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: