Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ

Το Νοέμβρη που μας πέρασε, έκανα μια προσπάθεια για την έκδοση μιας 15ήμερης εφημερίδας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το ράγκμπυ. Το άθλημά μας δεν έχει κάποιο έντυπο που να το προβάλει, οπότε θεώρησα ότι ήταν απαραίτητο.
Τα προβλήματα όμως που παρουσιάστηκαν, ήταν δυο + ένα:
1) Όπως καταλαβαίνετε, ένα έντυπο που ξεκινά σε ένα νέο χώρο, χρειάζεται τη στήριξη των ανθρώπων του χώρου. Δυστυχώς λοιπόν, δεν ανταποκρίθηκαν όλοι στη συλλογή πληροφοριών που θα καθιστούσαν το έντυπο πλήρες. Έτσι, μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καν τη σύνθεση όλων των ομάδων.
2) Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρθηκαν καν για τη διάδοση του εντύπου. Όταν λοιπόν ένα έντυπο ξεκινά χωρίς ενδιαφέρον ακόμα και από τους ανθρώπους του για να το διαδώσουν, δεν έχει προοπτική.
3) Ως αποτέλεσμα της καθυστέρησης, οι χορηγοί που θα κάλυπταν το κόστος της έκδοσης, δεν εξακολούθησαν να ενδιαφέρονται
Η έκδοση αυτή δεν είχε σκοπό να είναι κερδοσκοπική. Αγαπώ πολύ το άθλημα και ήθελα την ύπαρξη ενός εντύπου, καθώς πιστεύω ότι χωρίς τέτοιο δεν συγκρατείς φιλάθλους και χωρίς φιλάθλους δεν έχεις ανάπτυξη του αθλήματος.
Πιστεύω οτι το έντυπο δεν είναι πρόωρο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να γίνει –έστω και με καθυστέρηση- πραγματικότητα.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά – θερμότατα, τους ανθρώπους εκείνους που ενδιαφέρθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, όπως οι:
Martin Dutt, Evan Bonoris, Ted Cypiot, Anestis Karageorgiou, Τιμος Γκιγκολασβιλι , Ιthan Κaragiozidis, Sparacello Mark, Νίκος Σκόρδος.

Σας ευχαριστώ όλους και …………. Θα ξαναγυρίσω δριμύτερος.
Τάσος Πανταζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: