Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (σελίδα / page 3)


1η Αγωνιστική: Αττικα Σπρίγκμποκς – Μακεδόνες 10-15

Πολύ καλός αγώνας για την πρώτη αγωνιστική. Οι Μακεδόνες, πολύ καλύτεροι από πέρυσι, εντυπωσίασαν με την εξέλιξή τους.
Για τους Attica ο Kai Fornes πέτυχε δυο try. Για την ομάδα του Ευόσμου, το πρώτο πέτυχε ο Κωνσταντίν Αϊβάζοβ και το δεύτερο ο Τεϊμουράζ Γκιγκολασβίλι. Ο Blagoev Pavel πέτυχε conversion και drop kick o Nanov Christyan. Αρνητικό σημείο, το γήπεδο της Νέας Μάκρης. Ήταν συνθετικός χλοοτάπητας σε κακή κατάσταση, κάτι που δυσκόλεψε πολύ τους παίκτες. Πιο πάνω, φωτογραφία από τον αγώνα.
Koλοσσοί – Lions 57 – 15
Εντυπωσιακοί οι Ροδίτες, πέτυχαν εννέα τράι στο γήπεδο Παραδεισίου και έκαμψαν εύκολα την αντίσταση των Λεόντων της Θεσσαλονίκης.
Οι σκόρερ / Scorers: Colossi – Hutchinson (3T), Syrrako, Hatzioannou, Ananias, Hatzinikos, Arfaras, Jackson (tries), Puckorius (6 cons)
Lions - Fortiou (2T), Laretzakis (T)
Δεύτερη αγωνιστική: Αthens Rugby - Κολοσσοί Ρόδου 10 – 22
Χρειάστηκαν να περάσουν τέσσερα πρωταθλήματα που οι πρωταθλητές Άθενς ήταν αήττητοι, για να χάσουν στο πέμπτο, για πρώτη φορά, από την ομάδα των Κολοσσών και μάλιστα μέσα στην Αθήνα.
Lions – Αττικα Σπρίνγκμποκς 10-46
Στη Θεσσαλονίκη, οι Λέοντες έχασαν από τους Άττικα σχετικά εύκολα. Οι σκόρερ των Άττικα ήταν: Tries: MATHIEU B. (3), LASHA, NATHAN, DADOU, GUENOLE, JINOK. Conv.: LASHA (2), NATHAN.
Τρίτη αγωνιστική: Spartans – Κολοσσοί 12 – 60
Τρία στα τρία για την ομάδα της Ρόδου. Στο παιχνίδι της Αθήνας, σε έναν κάκιστο συνθετικό τάπητα, οι παίκτες από το «σμαραγδένιο νησί» ήταν πιο εντυπωσιακοί ακόμα και από τον αγώνα με τους Λέοντες και πέτυχαν το τρία στα τρία. Σκόραραν δέκα τράι και πέντε κονβέρσιονς με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν οι Σπάρτανς να κάνουν κάτι καλύτερο από δυο τράι και ένα κονβέρσιον. Στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ ήταν 39 -0. Στην επανάληψη όμως οι Σπάρτανς αναζωογονήθηκαν και προέβαλαν αντίσταση, σκοράροντας με το σφύριγμα του διαιτητή ένα τράι και το κονβέρσιον. Οι Κολοσσοί όμως με τρία τράι και ισάριθμα κονβέρσιον, έσβησαν τις ελπίδες αλλαγής του σκηνικού. Το δεύτερο τράι τους οι Αθηναίοι το πέτυχαν λίγο πριν τη λήξη. Οι σκόρερ για τους Σπάρτανς: Αντώνης Δεβετζής (2Τ), Βασίλης Κουνέλης (1Κ) και για τους Κολοσσούς: Kambouris (4Τ), Hutchinson (4Τ), Chatziioannou (1Τ), Natsikas (1Τ), Karageorgiou (5 cons).

Δοκιμαστική έκδοση Νοέμβρης 2009 / Testing Edition November 2009 (σελίδα / page 3)

Δεν υπάρχουν σχόλια: